Over ons

Trix van Elk
Linda de Winter

Hallo ik ben Trix,

We hebben ( Nou,super knappe Rene van Lotsofpiksels dan )een weblog aangemaakt voor al onze bevindingen, die we al hebben en die er allemaal nog gaan komen ! Lang geleden ................ had ik al in mijn hoofd ooit de Klimanjaro te willen beklimmen. Dat na aanleiding van een T.V programma waarin Caroline Tensen die vertelde dat het 't mooiste was>wat haar ooit was overkomen. Ik vertelde het aan mijn vriendin Linda,die er ook oren naar had, maar allebei druk met van alles en nog wat. Jaren gingen eroverheen wij een stuk ouder, wijzer en de kinderen inmiddels groot.

Ik weet niet of het nu met ziek zijn te maken heeft,of met anders denken. Ik geloof het eigenlijk niet,want voor ons allemaal geldt: Een doel willen bereiken ooit, Maar wanneer is ooit ????     komt ooit wel ???

Bij Ooit staat voor ons nu een datum Vet gedrukt in de agenda. 13 July gaat het dan echt werkelijkheid worden,en zitten Linda en ik in het vliegtuig

Op naar onze mooie droom De KILIMANJARO in Tanzania Met als doel de top te bereiken 

Ja, de Kilimanjaro.. in Tanzania... voor iemand met vliegangst, een hekel aan kou en een enorme behoefte aan comfort toch wel een onderneming! En waarom hè, dat vroeg ik mij ook steeds af. Bij de Italiaan, gezellig samen met vrienden (en een borrel) leek het allemaal spannend en uitdagend (en ver van mijn bed..) En dan die dag er na! Wat heb ik gezegd..? De Kili..? nee joh...het Kopje.. toch? Maar ..weer volledig hersteld van al die gezelligheid, werd ik toch wel nieuwsgierig. Trix en ik hadden het er wel eens over gehad, maar dat was toch vooral "later". En zo zie je maar later komt eerder dan je denkt! En nu na het zien van prachtge beelden kan ik niet wachten! De datum is bekend, we gaan echt! Rijst meteen de vraag: "kan ik dit, ga ik dit halen"? En dan kijk ik nog maar een keer naar de kaart die ik ooit van Trix heb gehad waarop o.a. staat: "als je denkt ik kan het niet halen, is de tegenslag op til. Want het overslaan der schalen, hangt voornamelijk af van wil! En die is er!
wordt vervolgd...