Spotters Hill

Zondag 28 April 2013 at 10:35 pm

Zondagochtend in alle vroegte vertrokken. Eerst naar Spaarndam, langs De Mooie Nel, waar de eerste laag kleding al uit ging. Veel te warm aangekleed. De eerste stop was al na een uurtje bij Villa Westend, waar wij de eerste gasten waren en waar wij heerlijk op de ligstoelen, in het zonnetje, koffie hebben gedronken.  

2013-05/img_0430.jpg

Vandaaruit naar de Haarlemmerliede en langs de Ringvaart naar 't Fort, waar we samen met Philip, die we toevallig tegenkwamen, thee hebben gedronken. Daarna door na Spotters Hill. Dit is een met gras begroeide zandheuvel van 40 meter hoog, die is aangelegd ter gelegenheid van de Floriade van 2002. Hier hebben we samen met Philip een tijdje zitten kletsen in het zonnetje. Het laatste stuk ging door Schalkwijk, langs het Spaarne naar de stad, waar we bij René nog een wijntje hebben gedronken op het bekende bankje. Totaal 26 kilometer.

 

De sportschool

Zondag 21 April 2013 at 7:02 pm

Naast wandelen zijn we ook twee tot drie keer per week in de sportschool te vinden. Want naast conditie is het ook belangrijk om spierversterkende oefeningen te doen. Hierbij worden we prima begeleid. Linda door Sharony bij Ben Rietdijk en Trix door Sabine bij Life Fit.

De fitnessbal is een goed hulpmiddel voor de buik- en rugspieren. En je krijgt er de slappe lach van aangezien het niet simpel is om er op te blijven liggen.

 

Rondje Zandvoort

Zondag 14 April 2013 at 6:32 pm

De voorspellingen zijn super. In de loop van de dag zon en een lekkere temperatuur. Om toch een beetje hoogte te oefenen gaan we via het kopje van Bloemendaal. De koffie met appeltaart smaakt prima bij Parnassia

2013-05/img_0377.jpg

Vandaar gaat de tocht over het strand naar Zandvoort. tegen de wind in. Laatste stuk door de duinen terug naar huis. John heeft een lekker koud biertje klaar staan voor ons.