« Maandag 22 juli, dag … | Home | Alvast een voorproefj… »

Dinsdag 23 juli, dag 8, Mweka Gate 1641 meter

Woensdag 24 Juli 2013 at 10:23 am.

Dinsdag  23 Juli 2013   Mwekacamp. Naar Mweka gate

Geoffrey maakt ons om 6 uur blij wakker omdat hij en de rest van de crew ook weer naar huis kunnen en net als wij  naar een heerlijke warme douche verlangen. Zo onvoorstelbaar allemaal, vandaag voor de laatste keer porridge ( havermoutpap, zo jammer voor Linda). Om 7 uur beginnen we aan ons laatste stuk van de afdaling door het prachtige regenwoud. We lopen of liever gezegd glijden in de regen over rotsen en keien.  Dat dit ook zo vermoeiend zou zijn hadden we niet gedacht. Onder aan de gate aangekomen,moeten we ons uitschrijven.
We wachten op vervoer naar onze Kia lodge. Tot onze grote verbazing zien we Marcel, Margot en Tessa heel blij de bus uitstappen, met een ongelofelijke verassing voor ons ( zie foto). Wat zijn we allemaal blij om elkaar weer te zien !

In de Kia lodge aan gekomen, worden we verrast met een warm welkom,we gaan naar de prachtige huisjes en springen direct onder douche! We voelen ons meteen weer meisje meisje. Als echte dames gaan we lunchen, uiteraard met Kilimanjaro bier! Na de lunch gaan we lekker naar het zwembad en tot onze grote verassing zien we ineens de Klilimanjaro boven de wolken uitstijgen. Er staan wel 10 mensen met telelenzen foto’s te maken, we kunnen ons nog net inhouden om niet tegen iedereen te roepen dat we daar gisteren helemaal boven op stonden.
We hebben hier Wifi en zijn  aangenaam verrast door alle lieve reacties op ons blog en Facebook !!! We hebben ons niet gerealiseerd dat er zoveel lieve familie en vrienden zo met ons mee hebben geleefd. Na een heerlijk diner gaan we voldaan slapen, we kunnen het nog steeds niet bevatten!
Opgeven is voor ons nooit een optie geweest, op naar een nieuw avontuur!!!!!

Heel Veel dank, en dikke kus Linda en Trix

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • NuJIJ
  • PDF
  • Twitter

twaalf reacties


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011
Philip

kort stukje

Philip - 24-07-’13 11:40
Philip

Oeps, nu staat alles er wel op. Schreeuw het maar uit dat jullie daar stonden hoor. Mag!

Philip - 24-07-’13 11:45
Edwin en Annerie

Geniet er nog even van! Blij dat jullie heelhuids beneden zijn ;)

Edwin en Annerie - 24-07-’13 12:46
Miranda en André van Ewijk

Geweldig om de verslagen te lezen.
En wat een top prestatie.

Miranda en André van Ewijk - 24-07-’13 14:20
Hans en Danielle

Helemaal geweldig meiden! Ontzettend trots op jullie! Nu hebben we vrienden die de Kilimanjaro hebben bedwongen. Geniet er van en straks weer gezond thuis.

Hans en Danielle - 24-07-’13 19:32
Rita

Wat zullen jullie een voldaan gevoel hebben. Heerlijk die foto van jullie twee, die zegt alles. :) xx

Rita - 24-07-’13 21:32
Marianne Berlemon

Fantastisch!!!!!! Jullie hebben het gehaald. Wat is dit een geweldige prestatie. Wat zal dit een onwijs gave ervaring zijn en zo mooi dat jullie dit nu samen kunnen blijven delen en eindeloos kunnen nagenieten. Jullie kunnen super trots zijn op jullie zelf. Ik ben het zeker wat een kanjers! liefs Marianne

Marianne Berlemon - 24-07-’13 23:44
Sabine (lifefit)

Wat een avontuur! Echt super mooi geschreven, heerlijk om te lezen!
Wat zullen jullie terecht trots zijn op jezelf! Heel goed gedaan!
Geniet nog maar eventjes lekker daar en tot op de sportschool! :-)
Liefs, Sabine

Sabine (lifefit) - 25-07-’13 08:44
Femke Pos

Fantastisch Trix! Tot gauw weer op de tennisbaan en nog een heel goede terugreis naar het tropische Haarlem.

Femke

Femke Pos - 25-07-’13 15:07
Ellen burgerhout

Top top hebben het gehaald..ik ben trots op jou Trix’. Een hele fijne terugreis en gauw tot ziens! Ellen …en de groetjes van de Bittertjes..

Ellen burgerhout - 26-07-’13 10:50
Carla v Westerlaak

Trix en Linda toppers zijn jullie wat een mooie belevenis, een superprestatie jullie hebben het gedaan meiden wat bijzonder,kippevel!!! en ontroering bij het zien van jullie foto’s ik ben trots op jullie, nu lekker nagenieten en uitrusten,
liefs en een dikke kus van
Carla v Westerlaak

Carla v Westerlaak - 27-07-’13 00:17
Cathy Ausma

Lieve Trix en Linda, Super wat jullie voor elkaar gekregen hebben. Jullie begrijpen zeker wel dat op de praktijk de foto`s van de Kilimanjaro voorlopig blijven hangen. Mogelijk dat we meer liefhebbers hierdoor krijgen. Nu lekker genieten met allen die jullie lief en dierbaar zijn. Ben blij dat alle injecties en pillen goed hun werk hebben gedaan. Liefs Cathy

Cathy Ausma - 30-07-’13 15:31


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam tegen te gaan moet u een vraag beantwoorden om aan te tonen dat u geen spambot bent. Wilt u een avatar foto bij uw reactie geplaatst, ga naar www.gravatar.com en registreer uw email adres en foto.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.