« Vrijdag 19 juli, dag … | Home | Zondag 21 juli, dag 6… »

Zaterdag 20 juli, dag 5, 3rd Caves Camp, 3971 meter

Zaterdag 20 Juli 2013 at 11:18 pm.

Pofu Camp naar 3th Cave Camp, een afstand van 8 km.

Vanmorgen stonden we voor de eerste keer echt binnen de tijd klaar. Om 8 uur vertrokken we en liepen vandaag een best makkelijke route vergeleken met die van gister. Het zijn tochten waarbij je alleen om je heen kan kijken wanneer je even op adem wil komen of een foto wil maken. Je hebt je ogen goed nodig om te zien waar je de volgende stap wil gaan zetten. Onder leiding van onze assistent, guide Felix, kunnen we onze ademhaling goed doseren maar als we op de plek zijn waar onze tent staat zijn we het al gauw kwijt. We lopen veel te hard naar ons wc tentje en zitten dan op dat mooie houten potje flink uit te hijgen, je voelt meteen wat je hartslag doet. Ook wanneer we op ons matje neervlijen nadat we onze klusjes voor de nacht hebben gedaan voel je je hart in je keel te keer gaan. Zelfs wanneer je in de slaap zak probeert te draaien. Dat ding loopt zo taps toe dat het een kunst is om te draaien als je ergens jeuk hebt moet je hem helemaal open ritsen, je kan je been niet optrekken we zitten echt in een cocon. Onder in onze slaapzak hebben we een soort voorraadkastje gemaakt met de kleren die we de volgende dag aan doen zodat ze dan al lekker warm zijn.

Onze lijven hebben ons tot nu toe fantastisch geholpen we hebben nog geen enkele spierpijn, nou hoop ik dat ik dat niet te vroeg schrijf want de meest moeilijke 2 dagen komen er nog aan .

Ook die stomme oedeem arm wuift me toe. Van onze schoenen hebben we, dankzij Tjalling, heel veel profijt. Ook de andere materialen van Soellaart hebben gemaakt dat we ook de 5e goed zijn doorgekomen.

Net gegeten en straks op tijd naar ons tentje we hebben ons al gewassen om er straks zo in te kunnen duiken want wanneer de zon is verdwenen is het meteen al heel koud en moeten we er niet aan denken de avond klusjes nog te moeten doen.

Zeker vanavond moeten we vroeg zien te gaan slapen omdat we morgen veel eerder vertrekken om op tijd in School hut aan te komen. Als we er in liggen is het natuurlijk nog heerlijk kleppen. We hebben vreselijk veel lol samen en er wordt wat afgelachen "we zijn bijna elkaar". Dan lekker slapen, ik samen met mijn zakdoek die ik overal met me mee draag. We hebben allebei de kriebels nu het zo dicht bij gaat komen.

Voor iedereen die het blog volgt, dikke kus xxxxx

Trix en Linda

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • NuJIJ
  • PDF
  • Twitter

Eén reactie


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011
Philip

“we zijn bijna elkaar”, geloof ik graag!

Philip - 23-07-’13 00:20


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam tegen te gaan moet u een vraag beantwoorden om aan te tonen dat u geen spambot bent. Wilt u een avatar foto bij uw reactie geplaatst, ga naar www.gravatar.com en registreer uw email adres en foto.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.