« Forest Camp | Home | Donderdag 18 juli, da… »

Woensdag 17 juli, dag 2, Shira 1 camp

Donderdag 18 Juli 2013 at 2:36 pm.

Prima geslapen vannacht! Helemaal niet koud gehad. Zelfs geplast in ons plas tentje! Wat niet meer is dan een houten kist  met een gat erin, maar we zijn er blij mee, want het alternatief is nog veel erger. Om zes worden we  gewekt door Geofrey, onze "waiter" jawel ..... met een kopje thee. Half uurtje later volgt een teiltje met warm water. Dit is wel nodig want we zien er niet echt uit om door een ringetje te halen! Het ontbijt bestaat uit pap, brood met eieren en worst. Onze gids Thomas staat al ongeduldig te wachten, maar we hebben even uitgelegd dat hij met twee vrouwen op pad is, hoewel je dat niet zou zeggen als je ons nu ziet!  Half 8 gaan we op pad en langzaam komen we het regenwoud uit. Na een pittige tocht komen we om 11:30 bij de plek om te lunchen. Het voelt goed om even uit te rusten. Het was zwaarder dan verwacht. 

Na de lunch wijst Thomas in de verte aan maar we ongeveer uit komen vanmiddag. We beginnen aan onze ogen te twijfelen als het lijkt dat het na uren en uren maar niet in zicht komt. Wat een tocht, veel zwaarder als dat we hadden kunnen denken maar eindelijk  zie ik ons camp dan roep ik naar naar Linda,  ik zie wat groens. Linda kijkt om en zegt dat zij inmiddels Groen en geel ziet. Hoe blij kan je zijn als we eindelijk bij onze tent aankomen.

Om 16 uur zijn we aangekomen in het Shira camp 1 Ik voel me K omdat Linda zich niet lekker voelt ze heeft hoofdpijn en het laatste stuk is ze er zelfs misselijk bij geworden. Thomas onze hoofdgids zegt dat ze met 1 pil diamox moet starten. Ze drinkt echt wel genoeg maar heeft geen aandrang om te moeten plassen. In tegenstelling tot Linda die vandaag maar 3 x heeft geplast ben ik wel 6 of 7 x geweest. En dat zou hoogte ziekte betekenen. Vandaag was het maar 7,7 Km. We hadden er zin in vanmorgen we dachten dat valt best mee maar daar kwamen we al gauw achter dat we dat mooi mis hadden. Onze zware trainingen in sportschool zijn echt niet overbodig geweest. Regelmatig stoppen we en vinden dat onze gids af en toe te hard gaat.We Maken veel foto's hier in het regenwoud, maar of dat goed is vast te leggen zien we thuis wel met die al die dieptes en rotspartijen.

Nu ligt Linda op haar matrasje te wachten dat het straks beter zal gaan, ik baal. Niet alleen omdat Linda niet lekker is maar ook omdat ik dat plateau popcorn wat we voor samen hebben gekregen, nu gewoon zelf aan het naar binnen werken ben. Jullie snappen dat ik hoop dat het heel snel beter met haar gaat ! En vanavond…..   dan maar alleen naar de kienavond, en hoop op die leverworst voor Linda. !!!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • NuJIJ
  • PDF
  • Twitter

twee reacties


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011
Rita

Heerlijke foto’s, ziet er nog behoorlijk ontspannen uit :)
Fijne dag!!

Rita - 19-07-’13 07:20
Prive Safari

Nieuwe foto’s op het Moir camp.
Zie: http://www.privesafari.com/kilimanjaro-l..

Groet,
Prive Safari, Hans de Bats

Prive Safari (URL) - 19-07-’13 11:18


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam tegen te gaan moet u een vraag beantwoorden om aan te tonen dat u geen spambot bent. Wilt u een avatar foto bij uw reactie geplaatst, ga naar www.gravatar.com en registreer uw email adres en foto.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.