« Dinsdag 16 juli | Home | Woensdag 17 juli, dag… »

Forest Camp

Woensdag 17 Juli 2013 at 4:57 pm.

Na een ietwat onrustige nacht, stroomuitval, terwijl alles nog moest worden  opgeladen, worden we om 7:30 opgepikt door Thomas, de hoofdgids, en de crew. Met 7 prachtige  zwarte mannen in een land cruiser op weg naar de Kili. Na een Tanzaniaanse korte tussenstop, komen we aan bij de Londorossi Gate. Hier aangekomen weten we niet wat we zien. Het ziet zwart van de mensen. Dragers, gidsen en een paar verdwaalde toeristen. Vanaf de gate doen we een stukje Camel Trophy naar het startpunt op 2424m. Eerstvolgende uitje wordt Walibi, geen enkel punt meer!  Hier aangekomen dekt Thomas de tafel en bereidt Salomon (onze nieuwe vriend de kok) de lunch.

Als twee prinsesjes zitten wij in de schaduw te genieten van het spektakel. Nog geen meter gelopen!.  Wij snappen dat jullie enorm trots op ons zijn! Was flink dooreten! Om half twee gaan we op pad. Onze assistent-gids  Leo gaat voorop, vanaf de eerste stap is het " pole, pole"!

We wandelen in een uitermate rustig tempo door het regenwoud. De kreet " pole, pole" wordt meteen duidelijk, want  het stijgingspercentage is enorm! Na een tocht van 3 1/2 uur komen we bij het Forest Camp op 2821 m. Het lijkt het Gardameer wel!  10- tallen kleine tentjes worden opgebouwd! Het wachten is op ons team. Eenmaal gearriveerd wordt onze slaaptent  en toilettent opgezet en gaat Salomon koken. We zitten met z'n tweeën in een tent, terwijl de hele crew in een tent naast ons zit te lachen en kletsen. Het is ondertussen 8 uur en nog steeds geen eten! Nog 20 Afrikaanse minuten! Maar als het er eenmaal op tafel staat is het veel en lekker. Daarna naar de tent waar het uiteraard weer een grote georganiseerde chaos is! Lekker slapen! Verhaal plas tentje komt morgen Voor de insiders: 1 gehad, nog 9 te gaan.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • NuJIJ
  • PDF
  • Twitter

zeven reacties


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011
Prive Safari

Leuk te horen dat het goed met jullie gaat en dat je goed gegeten en geslapen hebt!
Vandaag en ook morgen stijg je minder als je het Shira plateau overgaat.
Hebben jullie de top van de Kili al in zicht?
Morgen buigen jullie naar de noordkant van de Kili, de minst gebruikte route.
De weersverwachting ziet er nog steeds goed uit!

Prive Safari, Hans de Bats

Prive Safari (URL) - 17-07-’13 18:15
jobo

ben reuze benieuwd naar het plastent verhaal . Trix is zeker in de verkeerde tent gaan zitten .

jobo - 17-07-’13 20:58
Prive Safari

Latest journal received at 1445 BST on Wednesday 17th July 2013:

We are now at Shira 1 from forest camp all the 2 pax are doing okay weather were real nice today

Prive Safari (URL) - 18-07-’13 11:30
Prive Safari

Foto ontvangen!
Kan hem echter niet in deze reactie plaatsen.
Kijk daarom even op onze website: http://www.privesafari.com/kilimanjaro-l..

Groet,
Prive Safari, Hans de Bats

Prive Safari (URL) - 18-07-’13 11:44
astrid

Ze zijn er bijna, ze zijn er bijna, maar nog niet helemaal!!!
Zo gaattie goed, zo gaattie beter alweer een kilometer!!!
Ja, jullie merken het misschien niet daar, maar in Nederland zitten we midden in de Nijmeegse vierdaagse. Ook warm en afzien en “heuvelachtig”!!!
Schitterende foto’s. Ga zo door. Knuffel Astrid

astrid - 18-07-’13 15:41
Rita

Ik geniet mee van jullie belevenissen :) Hoop dat jullie weer een prachtige dag hebben gehad. xx

Rita - 18-07-’13 17:25
hedy van Haard

Lieve Trix, wat een prachtig reisverslag en wat een prestatie je mag trots zijn. Wie weet kan ik het ooit ook gaan beleven. Dikke kus hedy en David.

hedy van Haard - 31-08-’13 18:11


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam tegen te gaan moet u een vraag beantwoorden om aan te tonen dat u geen spambot bent. Wilt u een avatar foto bij uw reactie geplaatst, ga naar www.gravatar.com en registreer uw email adres en foto.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.