« We zijn onderweg | Home | Maandag 15 juli »

Zaterdag 13 juli

Zondag 14 Juli 2013 at 2:01 pm.

Na maanden van dromen is het eindelijk dan zover.......

Om 12 uur vliegen we weg naar Kilimanjaro. Eerst via Istanboel waar we na een prima vlucht om 16:30 uur landen. Alles gaat nog volgens schema. We zoeken even, maar al snel hebben we de goede balie gevonden. Ohh wat voelen we ons stoer en dat alles zonder mannen.... Snel door de douane, en nu op zoek naar een zelfstandig drankje!! We komen uit op 2 grote bier. Proost!! Nu even op zoek of we wifi hebben..... nee, dat gaat niet lukken.

We hebben heerlijk nog ff te hebben rondgedoold en zijn helaas geweigerd in de lounge, we blijken geen goldcard te hebben! We snappen er niets van, de mannen hebben het er steeds maar over dat we goud geld kosten, maar een Gold Card .... ho maar!

Om 18:30 uur eerst maar eens op zoek naar voedsel zoals Linda het noemt. Langzamerhand hebben we toch weer honger gekregen. We besluiten geen patat of andere vette zooi te nemen. nee we gaan voor kip met noedels we verzamelen tenslotte krachten om de berg op te kunnen dinsdag! 

Het was heerlijk, en precies binnen de tijd  staan we aan de balie Kilimanjaro / Mombassa, nog maar slechts 5011 km te gaan. Om 20.35 vertrekken we. Om 22:30 wanneer wij denken te gaan slapen komen ze weer met eten!! En ook niet zo'n klein beetje! Toch nemen we een klein hapje omdat we de malaria pillen nog in moeten nemen. Onvoorstelbaar maar het gaat er weer allemaal in, onder het excuus dat we goed op krachten moeten komen.

Precies 03.25 stonden we aan de grond van Kilimanjaro Airport in Tanzania. We worden opgewacht door 2 spannende bewapende rangers in een Aftandsziaanse jeep. Na 3 kwartier over wegen te hebben gereden waar wij in Nederland heel erg over zouden mopperen, komen we aan bij 2 grote hekken. Ook daar weer flinke wapens aan de poort, maar gelukkig mogen we naar binnen. We lopen in het donker en met zaklantaarns op zoek naar onze hut. Joh wat een gaaf en mooi plekkie. We zetten de spullen neer en kruipen om 6 uur snel in ons hemelbed.

Vanmorgen is het licht en zien we waar we echt terecht zijn gekomen. Wat een droom, wat een omgeving! Na het ontbijt de tuin in. Vlak aan de rand van het zwembad genieten van een lekker kopje koffie. Vanmiddag na de lunch gaan we relaxen en alles even heel goed tot ons door laten dringen. Ohh. Dit is echt erg ...  We horen en zien dat de lunch aan de rand van het zwembad bedient kan worden. We weten al dat jambo hallo vriend betekend en hebben al snel wat jambo's.

Nu het eerste Kilimanjaro biertje  !!

Wil je een reactie achterlaten, klik dan op de titel van dit bericht (Zaterdag 13 juli).

Tot later xxxx

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • NuJIJ
  • PDF
  • Twitter

negen reacties


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011
astrid

Wat spannend. Hou ons op de hoogte. Je bent beter te volgen dan Paul.
Ga ervoor!

astrid - 14-07-’13 17:29
Ron Stoevelaar

Jeetje er schuilt ook een mooie verhalen schrijfster in jullie. Ik ga dit met veel plezier volgen en maak het maar lekker smeuïg met een grote hoeveelheid humor. Dit is wel vol te houden tot dinsdag. Veel plezier jambolinas.

Ron Stoevelaar - 14-07-’13 21:29
Danielle en Hans

Halodiee, wat een stoere meiden zijn jullie! Petjes af! En wat schrijven jullie leuk. We genieten mee van jullie avontuur. Neem een Kilimanjaro-borrel van ons. Groetjes en Toi Toi.

Danielle en Hans - 14-07-’13 21:46
martine

Jeetje wat zullen jullie een lol hebben als ik dit zo lees. Nu al nieuwsgierig naar het volgende verslag.

martine - 14-07-’13 23:55
Philip

Had Trix niet al een jimbo?

Philip - 15-07-’13 00:05
Caroline

Zet hem op, Linda. DeZe berg staat ook nog op mijn lijstje! Ben benieuwd naar je verhalen. Groetjes van een sportieve excollega

Caroline - 15-07-’13 10:41
Willemijn & Jan

Hulde ladies !
Wij zullen samen met Rogier het basecamp op 21,3 m boven NAP bewaken.
De twee biertjes staan koud en worden regelmatig ververst
Suc-7 & groeten uit ‘t Brabantse land.
Willemijn & Jan

Willemijn & Jan - 15-07-’13 11:01
Jan en Leny Beelen

Lieve meiden.
Leuk verhaal ik herken het van onze reis geniet ervan.
Niet te veel bier hoor!
Liefs Jan en Leny

Jan en Leny Beelen - 15-07-’13 11:27
Arno

Hey Jambo’s…
Klinkt goed allemaal ladies. Ik ben zo benieuwd hoe vandaag is geweest voor jullie..dus is ben gauw weer terug.
Liefs en geluk XX.

Arno - 15-07-’13 18:45


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam tegen te gaan moet u een vraag beantwoorden om aan te tonen dat u geen spambot bent. Wilt u een avatar foto bij uw reactie geplaatst, ga naar www.gravatar.com en registreer uw email adres en foto.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.