« De sportschool | Home | Katmandu Utrecht »

Spotters Hill

Zondag 28 April 2013 at 10:35 pm.

Zondagochtend in alle vroegte vertrokken. Eerst naar Spaarndam, langs De Mooie Nel, waar de eerste laag kleding al uit ging. Veel te warm aangekleed. De eerste stop was al na een uurtje bij Villa Westend, waar wij de eerste gasten waren en waar wij heerlijk op de ligstoelen, in het zonnetje, koffie hebben gedronken.  

2013-05/img_0430.jpg

Vandaaruit naar de Haarlemmerliede en langs de Ringvaart naar 't Fort, waar we samen met Philip, die we toevallig tegenkwamen, thee hebben gedronken. Daarna door na Spotters Hill. Dit is een met gras begroeide zandheuvel van 40 meter hoog, die is aangelegd ter gelegenheid van de Floriade van 2002. Hier hebben we samen met Philip een tijdje zitten kletsen in het zonnetje. Het laatste stuk ging door Schalkwijk, langs het Spaarne naar de stad, waar we bij René nog een wijntje hebben gedronken op het bekende bankje. Totaal 26 kilometer.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • Facebook
  • LinkedIn
  • NuJIJ
  • PDF
  • Twitter

Eén reactie


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/lib.php on line 4727

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/kiliman/domains/climbingkilimanjaro.nl/public_html/pivotx/includes/textile/classtextile.php on line 1011
Rene

Succes dames, een een berichtje om de comentaren te testen

Rene (URL) - 10-05-’13 08:26


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spam tegen te gaan moet u een vraag beantwoorden om aan te tonen dat u geen spambot bent. Wilt u een avatar foto bij uw reactie geplaatst, ga naar www.gravatar.com en registreer uw email adres en foto.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.